bliss candid's FotoPage

By: bliss candid photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-May-2010 14:42 Email | Share | | Bookmark
Ayu & Fazmin Pre-Wedding













Photog: Aizat, Anep, Azeem
Location: Kepong, Bkt Antarabangsa, Petaling Street.


Tuesday, 4-May-2010 19:38 Email | Share | | Bookmark
Ami & Naz Solemnization











Wednesday, 7-Apr-2010 09:57 Email | Share | | Bookmark
Azra & Hakim - PostWedding....



















Photog: Aizat & Cha
Asst: Jali
Idea & Concept: Aizat & Tiqot

Konon winter.. padahal panas.. hehe.. korg mmg best!
Location: Colmar Tropicale


Tuesday, 30-Mar-2010 16:29 Email | Share | | Bookmark
Leyza & Zaidi

Kepada semua client2 BC, kami disini ingin menyatakan bahawa, kami dlm proses meningkatkan mutu servis dan kualiti gambar kami dari semasa ke semasa, untuk kepuasan hati client2 BC.. jadi, jika anda ada sebarang cadangan atau ape2 yg anda blh share, sila hubungi kami k?
Well, leyza n zaidi ni adalah antara client yg sgt mesra dgn kami... family dorg pon best! dorg ni antara client RinsSuzana... so dorg jumpe BC pon dr RinsSuzana.
1st time jumpe leyza ni di OldTown Permata, dgn mak die n adik2 die.. die adalah client kami yg terawal mengambil pakej Wedding Gallery... (nantikan pakej terbaru kami tu ) zaidi (bob) plak, mmg sempoi... 1st time jumpe masa shoot pre wedding dorg.. memula tu of course ar malu2 sket kn.. haha.. lame2 ok.. so kesimpulannye kt sini, kita xnak ada jurang antara photographer n client, so nnt xdela dorg kekok or malu2 time amek gamba kn... kalo blh bwt member, bwt la member.. ....
hmmm... xlarat plak nk tulis pjg2... enjoy dlu yg ni...
cheers!























Photog: Aizat & Farhan
Location: Bora Ombak, Ampang


Friday, 12-Mar-2010 05:21 Email | Share | | Bookmark
Sarah & Termizi

yes, spt yg dijanjikan, shoot post-wedding di perhentian.
sgt kami idamkan utk shoot couple kt pantai... nak2 lg kt perhentian! sape taknak kn?
anyhow, this client (sarah & termizi) planned to shoot dorg punya outdoor kt area2 KL je,... and then when sarah told us that dorg nk honeymoon kt perhentian. wahhhh... ape lg,.. trus bg idea kt dorg utk bwt outdoor kt perhentian je... dorg pon lg excited!
so dorg sponsor kami utk ke sana... dari tambang bus, boat, sampai la ke accomodation.. best-best!...
dipendekkan cerita, sampai je di perhentian besar, pehhh! sgt cantik ok! n of course.. ramai mat salleh.. makan n minum n barang2 sume mahal... so sape plan nk g prhentian tu, bwk jela bekal!...haha.. meggi ke.. n here's somethg i can share to those yg nak ke perhentian;
sape yg nak pegi perhentian for honeymoon, go to perhentian besar! sana privacy sket. n tmpt die mmg lawa.. n jgn lupe pegi turtle bay.. cuz pasir die sgt2 yang teramat sgt halussss...
but...
sape yg nk g perhentian utk hepi2, suka2, mandi2 n hitam2 kan badan, go to perhentian kecil... sana mmg happening, blh cuci mata..haha.. mat salleh mmg ramai tersadai! and malam plak, perhentian kecil sgt happening! there's a few clubs n bar.. bukak smpi 3am. And pantai kat perhentian kecil especially 'long beach'.. mmg seswai utk korg mandi. cuz most of beaches kt perhentian besar, byk coral... so xseswai sgt utk mandi manda..
haihh.. nk cite mmg tak habis,.. so, takat ni, enjoy dulu gambar2 ni..


















p/s: sarah n termizi mmg best! thanx guys cuz blanje snorkeling!


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net