bliss candid's FotoPage

By: bliss candid photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Mar-2010 08:10 Email | Share | | Bookmark
Hisham & Salwa PostWedding












Location: Sg. Besar & Taiping
Photog: Aizat & Tiqot


Saturday, 6-Mar-2010 17:45 Email | Share | | Bookmark
Faizal & Fazidah Outdoor

1st time jumpe Faizal & Fazidah ni masa shoot dorg ni lah.. haha... yes. mereka ni sgt la fun... especially faizal.... Gelak memanjang!... senyum tu xpyah ckp la kn.. anyhow, dorg nye outdoor ni beberapa hari lpas dorg nikah. makeup done by kakak fazidah sendiri... so no prob la..
well, congratulation u guys!






Location: Putrajaya
Photog: Aizat n Tiqot


Sunday, 28-Feb-2010 08:43 Email | Share | | Bookmark
Sorry..

Maafkan kami ye. kami lambat update! kami dlm proses nk bwt website kami. nantikan
www.blisscandid.com!!!
well, sementara ni, tunggu kami update couple ni ye..
Hisham & Salwa...

Tungguuu...


Sunday, 7-Feb-2010 03:37 Email | Share | | Bookmark
Nadia & Halmi Solemnization

misi terbaru blisscandid;
utk rasa lebih personal dgn setiap client, kami nak bagi nickname lah kat each couple yg kitorg shoot. amacam? misi lah sgt kan
contoh mcm couple encik azril n cik ain (eh puan lah ek skarang?), kami kata mereka "couple paling dekat di hati"

utk En Halmi & Puan Nadia ni, kami nak panggil mereka "pengantin muda yg buat aku rasa nak kawin cepat jugak!" bole bole?
nikah & sanding nye kat kuala kubu bharu. dari kad kahwin je, aku dh agak ni wedding mesti cantik ni. semangat ni! hehe. few days before tarikh dorg, kami berjumpa ramai2 nk bncg of what to expect, changes to existing package lah, etc. n masa tu, cik nadia (time ni cik lg ni) bgtau yg akan ada beberapa fotografer n videografer lain time wedding dorg nnt. kami pon orait kan je lah..
beberapa tu turns out to be almost 10. haha. walaupon telah diwarn oleh pengantin, xsangka begitu mencabar kan.. ye lah, 2 org BCgrapher nk compete ngan fotovideografer lain kami rasa sungguh kerdil. sekerdil tulisan ni
mencabar xmencabar, we thought we did the very best yg termampu.

anyhow, u guys be the judge lah. whether or not we deliver. ingat fedex je we deliver?



















Busana n Pelamin: Rinssuzana
Photographer: Aizat n Wan Aizat


Monday, 1-Feb-2010 20:46 Email | Share | | Bookmark
Ain & Azril Reception

dalam banyak2 client kami, rasa2 ni lah client paling dekat di hati (credit tagline tv9 )
but that doesn't mean client yg lain xdekat ke ape, tp entah kenapa dgn client yg satu ni, kami byk jmpe before wedding. client2 yg lain jmpe max 3kali je, masa byr deposit, masa shoot wedding & masa dapat album..
tp AIN & AZRIL ni first jmpe of course masa nak tgk album n dorg mmg xbyk songeh teros hire BC. second time was at mali's corner, Azril dtg tegur kat meja kitorg and then end up mkn nasik lemak sesame. later it was during their pre wedding shoot, which we hv posted some of the pics kat previous2 entry.. kalau termiss bole cekkidaut balik. pastu dorg ni nak gune gmbr outdoor utk letak kat favor box & nk kitorg design bunting, so we meet at printing shop kat s.alam.
dan lastly of course during their wedding. yg sgt cantik, meriah, happening, sumelah!
(ececeh bodek lebih. tp sungguh, ikhlas ni.)

haha. ok lah. indulge in the pics!











p/s: bile korg nk approve album korg ni? ;p

BCgrapher: Aizat, Nadia
Pelamin, Deco n Wardrobe: RiNSSUZANA
MakeUp: Ian Sham


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net