bliss candid's FotoPage

By: bliss candid photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-Jan-2010 18:09 Email | Share | | Bookmark

*entry ni xde gmbr ye.. sori*

Tibe-tibe kami kat BlissCandid rasa mcm terinspired nak buat 1 pakej all-in-one.
All-in-one maksodnye cover shoot utk NIKAH + SANDING + SAMBUT MENANTU + OUTDOOR. Sebab terinspired ni adalah selama ni BlissCandid hanya tawarkan harga add-on utk tambah nikah + sambut menantu tu, and buat client yg amek pakej lebih RM3000 baru dapat FREE outdoor.
So why not buat pakej semua sekali dlm satu harga kan?
kenape lah tak terpikir dr dulu kan?

So.. BlissCandid dgn syok sendiri nya mempersembahkan...

ALL-IN-BLISS package!!

ok. time for Q&A pasal pakej terbaru ni..

Q : Apa yang best sgt pakej ni? Ape sy akan dapat dlm pakej ni?

A : Dalam pakej ALL-IN-BLISS ni, sedara sedari akan dpt photography service dari BlissCandid untuk majlis NIKAH + SANDING + SAMBUT MENANTU + OUTDOOR hanya untuk 1 harga.
N dlm 1 harga tu pulak, tuan puan akan dapat seperti yg berikut:

* 2 Custom Storyboard Album saiz 10"x12"
* 1 Custom Storyboard Album saiz 8"x12"
* 1 Wall potrait frame saiz 16"x24"
* 1 Wall potrait frame saiz 16"x20"
* 2 Frame saiz 11R
* 1 DVD case dgn kesemua gmbr anda dlm bntuk digital


Q : Ok cun. Best2. Berape pulak harganye? xleh bg diskaun ke?

A : Ok, sekarg bygkan untuk photography service kesemua 4 events ni, kami hanya akan caj anda RM3500 sahaja.
Tapi memandangkan mood skarg tgh baik, kami akan bagi potongan harga istimewa iaitu.....
RM3,499 sahaja untuk BlissCandid cover majlis NIKAH + SANDING + SAMBUT MENANTU + OUTDOOR anda!!
eh oklah tu.. kami pon semangat 1Malaysia jugak, so kami bg lah diskaun RM1. xgitu?

ok buat bakal pengantin semua, kalau berminat boleh call terus num2 kat banner FP ni..
email boleh, facebook boleh, sms pon ok aje..
n mcm biasa, semestinya akan ada HADIAH ISTIMEWA buat 5 client terawal yg minat nk amek pakej ni. reward dr BC yg bermurah hati..

psst...eh ramai pulak yg call mcm berminat dgn pakej ni.. huhu. Alhamdulillah. baru sehari letak. So nak tambah exclusivity pakej ni, kami hanya akan offer pakej ni utk tempahan sepanjang bulan FEBRUARI sahaja.. so sape2 yg tgh teragak2 tu, cpt2 book!!

sekian sahaja.


Wednesday, 27-Jan-2010 04:51 Email | Share | | Bookmark
Stay Tuned for Nadia & Halmi's wedding!!


TUNGGUU... ;p


Monday, 18-Jan-2010 11:02 Email | Share | | Bookmark
Mien & Nas...

Penat. letih. hari yg membuatkn kulit kami terbakar. Baru lepas shoot leyza n her fiance kt UPM. Yes, again lepas beberapa hari shoot couple kt bwh ni, trus shoot kt UPM lg.. knp? cuz tak puas lg shoot kt situ.. haha.
Ape2 pon, couple kt bawah ni mmg sempoi. Mien & Nass. tulah nama 1st kitorg shoot kt UPM. effort dorg ni sgt la kami impressed. Sebab baju dorg bwk, sme matching. dari tghari smpai mlm.
yesss... kami shoot couple ni smpai mlm! gamba kt bwh ni 1st session... 2nd session is malam di StarHill... haa.. mcm biasa la... Stay Tuned!!! ;p
ape2 pn nikmati gamba yg ni dulu...


















Location: Ladang Ternakan UPM
BCgrapher: Aizat, Tiqot, & Aizat the 2nd
Props: BlissCandid


Sunday, 17-Jan-2010 13:34 Email | Share | | Bookmark
Shah & Shiena Solemnization

kepada client2 BC semua, kami sedaya upaya akan update fotopage ini secepat mungkin selepas wedding anda untuk tatapan semua. so for this entry adalah Shah & Shiena. mereka adalah antara client2 awal BlissCandid yang menempah pakej2 promosi BlissCandid yg teramat murah. Untunglaaaa...
1st time jumpe shiena di Starbucks Mid Valley die trus comfirm nk hire BC. Ye la, mana tak nye, murah gile pakej time tu.
yela, masa tu, BC nk start balik dari bawah.. so, time tu kenalah bg harga murah.. alarr..utk tambah portfolio.
so shiena, shah, everyone, Enjoice!












p/s: have a BLISSful married life, shiena n shah!


Friday, 15-Jan-2010 19:12 Email | Share | | Bookmark
COMING SOON! Mien & Nas...


STAY TUNED!


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net