bliss candid's FotoPage

By: bliss candid photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Jan-2010 18:49 Email | Share | | Bookmark
Mawi Erin lagi...

again, entry ni patut dah lame published... tapi, duk berkurun dlm PC.. asik lupe..
n xbyk kami dpt edit utk entry kali ni.. minggu ni tersangat lah letih.
takpe, kami akan tebus balik utk tatapan anda semua.. k?











Location: Bdr Tun Razak
MakeUp: Ezral
BCgrapher: Aizat & Tiqot


Sunday, 3-Jan-2010 16:42 Email | Share | | Bookmark
Baya & Azli Engagement

tak biasa plak rasanye nk start menulis kt FP ni... slalu tarok gambar je, setel!...
skg baru rasa mcm penting jgak menulis kt FP ni.. haha.. thanx to abg rudy@RiNS atas nasihat n tips2 yg diberikan...
ok lah, entry kali ni, patutnye dah lame publish, tapi asik tlupe.. couple yg dimaksudkan adalah Siti Nurbaya n Khairul Azli... FYI, Nurbaya or Baya ni adalah jiran aku... selang sebuah rumah je... Btw, die xtau pn BlissCandid ni jiran die founder... die jmpe BlissCandid ni pn dr site RiNS Suzana... then bile die bkak je, die pn tkejot... haha..
Anyhow, baya ni dah jd graphic designer skg... dulu kecik2 asik men 'baling selipar' ngn kwn2, jiran sme..
ok lah... byk lak cite,.. dah2..
ni ada skit gamba yg xberapa nk edit... enjoy!









p/s: kawen jgn lupe hire aizat lg k?


Friday, 1-Jan-2010 17:19 Email | Share | | Bookmark
NADZRI & EJAN Post-Wedding

entry kali ni, aku xbyk edit.. just nk share ngn korg gambar2 nadzri n ejan, yang aku pnah shoot nikah n wedding dorg kt Jengka n TTwangsa.. so, kali ni dorg nye outdoor plak...
So,.. nk dijadikn citer, dorg nye plan ni pon agak last minute nk bwt kt Bukit Bintang... cuz dorg pon baru balik honeymoon beb!
ikotkn, kami mmg nk bwt byk konsep, tp, dorg pn pnat, so, sempat shoot bju pengantin dorg je..
Start makeUp aku x igt pkul brp... haha... rasenye lmbt jgak la kami start.. btw, makeUp done by IAN SHAM... Thanx kak!
photographer: Aizat, Am n mike...

time kasih sgt kt korg disebabkn malapetaka camera aku time tuh.. haihs...
Anyhow, Enjoy the Shots!












p/s: korg dah setel, aku kawen kang jgn lupe dtg! ouh, congratz ejan, dah berisi skg!


Thursday, 31-Dec-2009 17:21 Email | Share | | Bookmark
Ashrun & Hanim

For this entry, khas utk abg kepada saya yg ke3... haha..
btw, his nikah took place at kulim, kedah... we arrived a day earlier... so agak penat drive dr KL.. pagi tu around 11am trus pegi shoot... phew.. tp sempat la tido kejap. haha
well, enjoy...









congratz banglang!


Thursday, 31-Dec-2009 17:08 Email | Share | | Bookmark
Alhamdulillah...

Alhamdulillah.

Dgn berkat doa, usaha dan jerih payah nak membangunkan BlissCandid ni, well not to say its finally paid off ( still a loooooong way to go.......) but the BlissCandid brand is gradually known and recognized by people. We definitely have a very long list of people to thank to, tapi kalau tersebut 5 and termissed satu, takot ada hati yang terkecil..

So, to those people who have helped us to be where we are right now, who have pushed us through all the bummers life has to offer, who have witnessed us struggled all the way up here, you know who you are..

gazillion of thanks.

p/s: Stay Tuned! banyak lagi gambar yg kami akan upload for you guys!


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net