bliss candid's FotoPage

By: bliss candid photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 28-Jan-2010 18:09 Email | Share | Bookmark

*entry ni xde gmbr ye.. sori*

Tibe-tibe kami kat BlissCandid rasa mcm terinspired nak buat 1 pakej all-in-one.
All-in-one maksodnye cover shoot utk NIKAH + SANDING + SAMBUT MENANTU + OUTDOOR. Sebab terinspired ni adalah selama ni BlissCandid hanya tawarkan harga add-on utk tambah nikah + sambut menantu tu, and buat client yg amek pakej lebih RM3000 baru dapat FREE outdoor.
So why not buat pakej semua sekali dlm satu harga kan?
kenape lah tak terpikir dr dulu kan?

So.. BlissCandid dgn syok sendiri nya mempersembahkan...

ALL-IN-BLISS package!!

ok. time for Q&A pasal pakej terbaru ni..

Q : Apa yang best sgt pakej ni? Ape sy akan dapat dlm pakej ni?

A : Dalam pakej ALL-IN-BLISS ni, sedara sedari akan dpt photography service dari BlissCandid untuk majlis NIKAH + SANDING + SAMBUT MENANTU + OUTDOOR hanya untuk 1 harga.
N dlm 1 harga tu pulak, tuan puan akan dapat seperti yg berikut:

* 2 Custom Storyboard Album saiz 10"x12"
* 1 Custom Storyboard Album saiz 8"x12"
* 1 Wall potrait frame saiz 16"x24"
* 1 Wall potrait frame saiz 16"x20"
* 2 Frame saiz 11R
* 1 DVD case dgn kesemua gmbr anda dlm bntuk digital


Q : Ok cun. Best2. Berape pulak harganye? xleh bg diskaun ke?

A : Ok, sekarg bygkan untuk photography service kesemua 4 events ni, kami hanya akan caj anda RM3500 sahaja.
Tapi memandangkan mood skarg tgh baik, kami akan bagi potongan harga istimewa iaitu.....
RM3,499 sahaja untuk BlissCandid cover majlis NIKAH + SANDING + SAMBUT MENANTU + OUTDOOR anda!!
eh oklah tu.. kami pon semangat 1Malaysia jugak, so kami bg lah diskaun RM1. xgitu?

ok buat bakal pengantin semua, kalau berminat boleh call terus num2 kat banner FP ni..
email boleh, facebook boleh, sms pon ok aje..
n mcm biasa, semestinya akan ada HADIAH ISTIMEWA buat 5 client terawal yg minat nk amek pakej ni. reward dr BC yg bermurah hati..

psst...eh ramai pulak yg call mcm berminat dgn pakej ni.. huhu. Alhamdulillah. baru sehari letak. So nak tambah exclusivity pakej ni, kami hanya akan offer pakej ni utk tempahan sepanjang bulan FEBRUARI sahaja.. so sape2 yg tgh teragak2 tu, cpt2 book!!

sekian sahaja.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net