bliss candid's FotoPage

By: bliss candid photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 1-Feb-2010 20:46 Email | Share | Bookmark
Ain & Azril Reception

dalam banyak2 client kami, rasa2 ni lah client paling dekat di hati (credit tagline tv9 )
but that doesn't mean client yg lain xdekat ke ape, tp entah kenapa dgn client yg satu ni, kami byk jmpe before wedding. client2 yg lain jmpe max 3kali je, masa byr deposit, masa shoot wedding & masa dapat album..
tp AIN & AZRIL ni first jmpe of course masa nak tgk album n dorg mmg xbyk songeh teros hire BC. second time was at mali's corner, Azril dtg tegur kat meja kitorg and then end up mkn nasik lemak sesame. later it was during their pre wedding shoot, which we hv posted some of the pics kat previous2 entry.. kalau termiss bole cekkidaut balik. pastu dorg ni nak gune gmbr outdoor utk letak kat favor box & nk kitorg design bunting, so we meet at printing shop kat s.alam.
dan lastly of course during their wedding. yg sgt cantik, meriah, happening, sumelah!
(ececeh bodek lebih. tp sungguh, ikhlas ni.)

haha. ok lah. indulge in the pics!











p/s: bile korg nk approve album korg ni? ;p

BCgrapher: Aizat, Nadia
Pelamin, Deco n Wardrobe: RiNSSUZANA
MakeUp: Ian Sham


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net