bliss candid's FotoPage

By: bliss candid photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 7-Feb-2010 03:37 Email | Share | Bookmark
Nadia & Halmi Solemnization

misi terbaru blisscandid;
utk rasa lebih personal dgn setiap client, kami nak bagi nickname lah kat each couple yg kitorg shoot. amacam? misi lah sgt kan
contoh mcm couple encik azril n cik ain (eh puan lah ek skarang?), kami kata mereka "couple paling dekat di hati"

utk En Halmi & Puan Nadia ni, kami nak panggil mereka "pengantin muda yg buat aku rasa nak kawin cepat jugak!" bole bole?
nikah & sanding nye kat kuala kubu bharu. dari kad kahwin je, aku dh agak ni wedding mesti cantik ni. semangat ni! hehe. few days before tarikh dorg, kami berjumpa ramai2 nk bncg of what to expect, changes to existing package lah, etc. n masa tu, cik nadia (time ni cik lg ni) bgtau yg akan ada beberapa fotografer n videografer lain time wedding dorg nnt. kami pon orait kan je lah..
beberapa tu turns out to be almost 10. haha. walaupon telah diwarn oleh pengantin, xsangka begitu mencabar kan.. ye lah, 2 org BCgrapher nk compete ngan fotovideografer lain kami rasa sungguh kerdil. sekerdil tulisan ni
mencabar xmencabar, we thought we did the very best yg termampu.

anyhow, u guys be the judge lah. whether or not we deliver. ingat fedex je we deliver?



















Busana n Pelamin: Rinssuzana
Photographer: Aizat n Wan Aizat


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net